Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την εταιρεία

Καλωσορίσατε στο Ιστότοπο της κάθε «Νοικοκυράς»! Ένα φυσικό κατάστημα που από το 2020 προσφέρει υψηλής ποιότητας οικιακές συσκευές κατηγορίας Α και Β, εισαγόμενες από τη Γερμανία. Οι συσκευές μας είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα.

Το 2023, επεκτείνουμε την επιχείρησή μας με το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), προσφέροντας στους Έλληνες πολίτες την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα οφέλη μας. Εκτός από οικιακές συσκευές, διευρύνουμε τη γκάμα μας με διάφορα είδη σπιτιού, όπως διακοσμητικά…

Η ομάδα μας αποτελείται από πωλητές, ιδρυτές και εξειδικευμένους τεχνικούς με ειδίκευση στις οικιακές συσκευές, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα, και ενημέρωση σχετικά με τα οικιακά. Θέλουμε να σας δημιουργήσουμε έναν άνετο, εύκολο και αισθητικό χώρο στον οποίο να απολαμβάνετε την καθημερινή σας ζωή. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις οικιακές σας ανάγκες.

Η Διαφορά Μας (Νοικοκυρα Outlet):

Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και εκπληκτικές τιμές. Πώς το επιτυγχάνουμε αυτό; Οι περισσότερες από τις οικιακές μας συσκευές προορίζονται αρχικά για τη γερμανική αγορά, αλλά διαθέτουν μικρά προβλήματα αισθητικής φύσης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μικρά βαθύλωματα, ανεπαίσθητα γρατσουνήματα ή προέρχονται από ελαττωματική συσκευασία. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αυτά τα ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από ό,τι στην αγορά.

Κατηγορίες Προϊόντων:
 
Στο κατάστημά μας, κατανέμουμε τα προϊόντα μας σε τρεις κατηγορίες, για να καλύψουμε τις διάφορες ανάγκες σας:
 
  • Κατηγορία Α (Διαλογή): Τα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία είναι καινούργια και δεν έχουν κανένα ελάττωμα. Έρχονται στην εργοστασιακή συσκευασία τους.
  • Κατηγορία Β (Διαλογή): Τα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία είναι επίσης καινούργια, αλλά έχουν αποσυρθεί από την αγορά λόγω εξωτερικού ελαττώματος ή φθαρμένης συσκευασίας.
  • Κατηγορία Έκθεσης: Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας ήταν σε έκθεση σε κάποιο κατάστημα. Συνήθως, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί παρά μόνο για επίδειξη.
Είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οικιακές συσκευές σε ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Η Ομορφιά του Σπιτιού Σας (Νοικοκυρα Home):

Στο κατάστημά μας, δεν προσφέρουμε μόνο εξαιρετικές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και μια μοναδική συλλογή ειδών σπιτιού και διακοσμητικών προϊόντων που σας βοηθούν να δημιουργήσετε το ιδανικό σπίτι για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Στοχεύουμε στο να σας προσφέρουμε προϊόντα που ενσωματώνουν τον αισθητικό και πρακτικό σχεδιασμό, προάγοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής και το ευ ζην.

Shopping cart

Κάνε εγγραφή στο Newsletter
Για να μαθαίνεις πρώτος νέα και προσφορές !