Αποστολή & Παράδσοη

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η ανεμπόδιστη και αποτελεσματική αποστολή των προϊόντων προς τους πελάτες μας. Επιδιώκουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά την αποστολή και την παράδοση των προϊόντων μας. Εδώ, σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές και τις παραδόσεις, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Δωρεάν Αποστολές στους Νομούς Δράμας και Καβάλας: (Νοικοκυρα Outlet)

Για τους πελάτες μας που διαμένουν στους νομούς Δράμας και Καβάλας, χαρίζουμε την αποστολή χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα χωρίς να υπολογίζετε οποιαδήποτε επιβάρυνση για την αποστολή. Οι συσκευές παραδίδονται κατ’οικον, τοποθετούνται και συνδέονται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

Αποστολές σε Άλλους Νομούς (Νοικοκυρα Outlet):

Για τις αποστολές προς άλλους νομούς, εξαρτάται από τον τύπο και τον όγκο του προϊόντος. Οι αποστολές για ογκώδη προϊόντα πραγματοποιούνται μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας και τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής. Σημειώστε ότι τα μεταφορικά έξοδα εμφανίζονται στο καλαθι.

Σημείωση (Νοικοκυρα Outlet):

Το κόστος αποστολής για μεγάλα προϊόντα καλύπτει την ασφαλή παράδοση στην πόρτα σας. Δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα για τη μεταφορά σε κάποιον συγκεκριμένο όροφο.

Μικρά Δέματα (Νοικοκυρα Home):

Για τα μικρά δέματα, διακοσμητικά και άλλα είδη σπιτιού, η αποστολή πραγματοποιείτε μέσω κούριερ, και το κόστος αποστολής καθορίζεται ογκομετρικα και εμφανίζεται στο καλαθι η και στο check-out.

Παραγγελίες Άνω των 60 Ευρώ (Νοικοκυρα Home):

Παραγγελίες άνω των 60 ευρώ στην κατηγορία Home, δεν επιβαρύνονται με κανένα επιπλέον μεταφορικό κόστος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν αποστολή για τις παραγγελίες σας, αν ξεπερνούν το ποσό των 50 ευρώ.

Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και κάθε παραδοση γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε σχετικά με τις αποστολές και τις παραδόσεις!

Shopping cart

Κάνε εγγραφή στο Newsletter
Για να μαθαίνεις πρώτος νέα και προσφορές !